umm, i doh normally fuck up ppl but ppl like allyuh so duz juss fuckin piss me off. jed, if u know u nuh ghetto, doh fuckin try to be nah. u lookin like sumthin wrong tuh yur fingers and like sumbody paint dat smile on yuh face with water colours. ah next ting, u doh know if u ghetto or goth...wutt goin on with de black clothes and all dem beady things rong yuh neck? hear de scene...go take a normal fuckin pic of you and then post it here nah.
bless
28.07.2005 11:10
princess_star
fuh real
i hate overconfident ppl....like dis girl here....wha u tryin to be??? one ah dem hott chics who from d ghetto???well it ain't wokin....u not from d ghetto.(if u was dey woulda kick u out by now)...and u ain't no where close to hot..dat nasty paint on yuh lip ...BAD SENSE OF STYLE...TERRIBLE...god put ah hand...
28.07.2005 12:34
toelee cheese
bunn the flag in ah fire and den jump in yuhself
i cant stand any guyanese people,buh this lagoon crab take the cake,flags, benup fingers,twiss up mouth and beads rong the neck,lad fadda,this one crawl out the lagoon mud. ,stop disrespecting the trini shack,lagoon crab
28.07.2005 13:22
s.q10
buh wey d ass
wam gyul daizz not no guyanese shack....like yuh blind or wah..n wah d hell yuh doin wit yuh fingaz dey??? stop tryin 2 be ghetto....it ah lookin 2 damn righteous...yuh iz ah damn wanksta...