now yuh makin yuhself look like an ass. just becuz ah call yuh out n said that yuh photos was fake, yuh geh mad. doh worry, u, wasnt the only one, so doh take it to heart. as for me, ah wake up with ah hangover, i puh up ah pot ah coffee, n ah smokin ah cigarrette. ah really feelin like eating ah doubles wit hot pepper sauce. buh neighba leh meh hook yuh up wit some bitches in canada boi, cuz ah feel yuh in need. hit meh up on email
10.02.2007 22:25
nWo
yea
how much fuh dis car?..
11.02.2007 00:38
De tan gelli n mastana bahar
ask neighba how much he sellin it for
he tryin to save up some money to join adultfriendfinda. he aint gehhing no action in canada, i tell yuh boi, email meh n i go hook yuh up wit some bad bitches like yuh c on the photos ah posted. ahright.
11.02.2007 00:51
neighba-oi
padner
whe i really joining fren findah for to end up like u hoss..............oman breakin in yuh appartment and den at 21 yr u have to use drugs to fuk oman u sound like a trill seeker is not long before u start molestin chicken and getting in the scat and golden shower ting if not already............buh anyway go brave
11.02.2007 01:28
neighba-oi
watch meh
seriously man i not into drugs of any sort why u using dat for blood u alone know. i will stick with my old brew of common fowl eggs channa n milk with a lil nutmeg n a dash ah angostura bitters