Pepsi!! and well isnt it the original ruff example too.. Rastas.. hmm..
alisa i like how u publishing my pictures hoss. alana goh kill yuh when she see .. heheh
btw.. it was her 16th bday party n she forget the crown on.. lol..
alisa you dead hoss..
11.01.2004 00:23
HARSH REALITY
ent
yuh know we don fraid alana....
11.01.2004 15:53
wish I was A trini
i guess dat is alana....
What d fuk is up with alana deep south party?
well...i guess d one grinning iz alana......she boi aiite but he coulda do betta.
wha d hell up wid d smile...and stop posting pictures and yuh fukking party all ova d site nah!
12.01.2004 23:17
HARSH REALITY
wha de hell
whapen wish i was a trini. in de first place if u is not a trini wha de hell u doin here?? and ent dis is de PHOTO GALLERY??? whut we suppose tuh put here? ent not pictures????tell meh nah??? whapen????? and is not alana whey put de pics on de site is me.. so stop tryin tuh flek up alana. and u jes jealous u cya pull ah ting like she. yuh jealous u ent pretty like she .