... AN MY FADDA DESTERATE...BOY!....YUH FADDA HAD AH NASTY BELLY ACHE...WEN HE WENT TUH D LATRINE DAZ HOW U COME IN DIS WORLD...STINK BLACK AND NASTY WIT YUHSELF....HAVE NUN TO TELL ME JED!
a a... naveena daiz u gyul(red n gold sari)...yuh looking good...n e wayz...well how school gyul...form 5 when school open back...good luck...well i would've been graduating dis yr...but im in New York now...ne ways keep studying...n nice to c allyuh up in here i know d fellah with d glasses but i cyah remember he name...lol...been so long....n e ways l8erzzz...
Woi Woi.... Daiz meh school...nice to c u girls up in here...well allyuh mighten know me but i know allyuh..i know d 1 in d middle...daiz Latoya...ah know d 1st girl but ah cyah remember she name rite nowall ah remember is dat when i was in 3:1 she was in 2:5...dey go b in form 5 when school open back i would've graduated dis yr. but to bad im in New York now...Allyuh ah hope doing good in school...n keep good...ok..stay out ah trouble ...Big up to d El Do krew...especially d 2003 group...muahzzzzzzzzzz...luv ya'll...Keep El Do name Big up north iight meh gurlz..l8erzzzzzz...
wham now Wham now guis..yesh yesh yuh just hadda put it in black and white eh...so everything else goh look blacker than u eh doh study me..big uppp rhaus...rhausterrhocket!!